Type and press Enter.

Welkom bij Studio B. Branding

Op 5 mei 2017 (Bevrijdingsdag in Nederland – hoe toepasselijk), stapte ik samen met de liefde van mijn leven (Erwin), onze zoon Viggo en teckels Bregje & James in de auto, een nieuw avontuur tegemoet. In drie dagen reden we naar Zweden, ons nieuwe thuis. We droomden al jaren van een leven in de natuur. Zonder een echt toekomstplan, zonder uitzicht op een nieuwe baan, stapten we die dag in de auto. Onze langverwachte droom tegemoet.
Was het spannend? Absoluut! Was het gemakkelijk? Nope.
Nou, de beslissing om te emigreren was makkelijk. Ons huis verkopen was makkelijk. Zelfs de roadtrip naar ons nieuwe thuis ging ons gemakkelijk af. Ken je dat gevoel dat alles ineens op zijn plek valt? Dat je een bepaalde keuze maakt en dat alles dan ineens vanzelf lijkt te gaan? Dat wanneer je iets doet wat vanuit je hart komt, dat alles gewoon klopt?
Zo voelde het voor ons.
Maar een compleet nieuw leven opbouwen, in een land waar je de taal niet spreekt, is moeilijker dan we gedacht hadden. Veel moeilijker.

Hi, mijn naam is Petra

Webdesigner, blogger, Turmeric Latte liefhebber en notebook verslaafde.

Je grootste dromen waarmaken en je hart volgen; daar ben ik een groot voorstander van. Eindelijk jouw eigen bedrijf starten, iets kunnen doen waar je gelukkig van wordt en er dan ook nog van rond kunnen komen; dat is voor velen een droom. Ik ben van mening dat je alles kunt bereiken wat je wilt, als je maar weet waar je moet beginnen. Ik help je graag op weg!

Doe waar je gelukkig van wordt en verander de wereld

Het werk wat ik doe vind ik geweldig, maar het heeft wel even geduurd voordat ik wist wat ik wilde met mijn leven. Herinner je je nog dat een nieuw leven opbouwen moeilijker bleek te zijn dan we dachten?
Eigenlijk hebben we geen moment stil gezeten sinds we hier wonen. We wisten altijd al dat we een eigen bedrijf wilden starten, een online bedrijf welteverstaan. Ik zal je niet vermoeien met de details, maar we hebben heel veel geprobeerd, uitgedacht en opgezet, voordat we erachter kwamen dat niets van dat écht bij ons paste.
Soms moet je blijven zoeken, blijven proberen en blijven falen voordat je vindt wat echt bij je past. Ik ben nu blij dat we zo vaak ‘gefaald’ hebben; alles gebeurt met een reden.

Wat kan ik voor je betekenen? 

Studio B. is een kleine webdesign & branding studio met oog voor eenvoud en detail. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een prachtig vormgegeven website, we helpen je met alles wat je nodig hebt om online succesvol te zijn.
Misschien heb je net besloten om je eigen online onderneming te starten en heb je een website nodig, of ben je al een tijdje bezig en loop je tegen bepaalde problemen aan. Ik help je graag!

Samenwerken? Weet dan dit:

Ik ben enorm perfectionistisch als het aankomt op webdesign. Rusten doe ik niet voordat het voor jou 100% perfect is. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van online marketing en ik help je graag om hier ook succesvol in te worden. Je kunt alles lezen over online marketing en productief werken op mijn blog.
Als ik niet achter mijn laptop zit kun je me vinden in de Zweedse natuur; dwalend door het bos of aan de rivier met onze twee teckels. Geluk vind ik in kleine dingen; met een kopje koffie op de bank een Netflix serie kijken, een sterrenhemel op een heldere nacht, samen met mijn lief muziek luisteren.
Naast jou helpen met het starten of groeien van jouw online onderneming, hoop ik je ook te inspireren om simpel te leven; we hebben namelijk niet veel nodig om gelukkig te zijn.
Heb je nog vragen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of naar hi@studioboerebach.nl. Ik zou het geweldig vinden om meer te weten te komen over jouw dromen en doelen!