Type and press Enter.

Ideale klant profiel

Als (online) ondernemer maak je jouw eerste indruk met jouw website; binnen 8 seconden heeft jouw bezoeker bepaald of jij een juiste match bent of niet. Je bent het vast met me eens dat het hartstikke belangrijk is dat je in die 8 seconden de juiste doelgroep aanspreekt.
Jouw klanten kennen en écht begrijpen is een vitaal onderdeel van een winstgevende en doelgerichte onderneming. Het helpt je om betere producten en diensten aan te bieden, om de juiste content te schrijven en het scheelt je heel veel energie als je precies weet op wie je je moet richten.
Als je geen idee hebt wie jouw ideale klant is, is de kans groot dat je niet-zo-ideale klanten aan gaat trekken. Klanten die verschrikkelijk zijn om mee te werken, die al je energie wegnemen, die niet waarderen wat je doet, die geen waarde hechten aan jouw prijs. Met dit soort klanten is ondernemen niet leuk en zeker niet winstgevend.
Wie zijn jouw klanten? Welke mensen hoop je met jouw bedrijf te bedienen? Wat zijn hun waarden? Waar geloven ze in? Wat voor verschil hoop jij te maken in hun leven?

Het werkboek

Bij het ontwerpen van nieuwe websites voor klanten liep ik steeds vaker vast op het feit dat velen niet weten op wie ze zich nou precies moeten richten. Daarom heb ik dit werkboek gemaakt. Het helpt je vooraf te bepalen wie jouw ideale klant is, zodat je de teksten en de visuele uitstraling van jouw website hier op aan kunt passen.
Dit werkboek helpt je niet alleen om de juiste klanten aan te trekken via jouw website, het ondernemen wordt er ook een stuk leuker en gemakkelijker op.

Wil jij:

Werken met de allerleukste klanten?
Duidelijkheid over waar je naartoe wilt met je onderneming?
Inspiratie als je teksten moet schrijven voor je website, blog of Social Media kanalen?
De klanten met wie je liever niet werkt op een natuurlijke manier afstoten?

Dan is dit werkboek voor jou!

Je gaat actief aan de slag met een werkboek boordevol informatie en opdrachten (33 pagina’s en meer dan 50 vragen) die je helpen om jouw ideale klant te identificeren.
Ik ben super enthousiast om dit werkboek met je te delen en ik weet zeker dat het een enorme impact gaat hebben op jouw online onderneming! De meeste kleine ondernemers nemen niet de moeite om hun ideale klant écht te leren kennen en missen hierdoor emotionele diepgang.
Wil jij hierin een verschil maken? Dan kun je het Ideale Klant Profiel werkboek hier gratis downloaden: