Type and press Enter.

Over Studio B.

Hi, mijn naam is Petra!

Webdesigner, blogger, Turmeric Latte liefhebber en notebook verslaafde.
Geboren en getogen in een klein dorp in Groningen, nu wonend in de middle of nowhere in Zweden. De meeste dagen vind je mij in legging en oversized sweater achter mijn laptop, genietend van een Turmeric Latte met twee teckels op mijn schoot.
Op 5 mei 2017 (Bevrijdingsdag in Nederland – hoe toepasselijk), stapte ik samen met de liefde van mijn leven (Erwin), onze zoon Viggo en teckels Bregje & James in de auto, een nieuw avontuur tegemoet. In drie dagen reden we naar Zweden, ons nieuwe thuis. We droomden al jaren van een leven in de natuur. Zonder een echt toekomstplan, zonder uitzicht op een nieuwe baan, stapten we die dag in de auto. Onze langverwachte droom tegemoet.
Je grootste dromen waarmaken en je hart volgen; daar ben ik een groot voorstander van. Eindelijk jouw eigen bedrijf starten, iets kunnen doen waar je gelukkig van wordt en er dan ook nog van rond kunnen komen; dat is voor velen een droom. Ik ben van mening dat je alles kunt bereiken wat je wilt, als je maar weet waar je moet beginnen. Ik help je graag op weg!

Wat kan ik voor je betekenen? 

Studio Boerebach is een kleine webdesign & branding studio met oog voor eenvoud en detail. We helpen je met het visueel vormgeven van jouw brand en ontwerpen websites die jouw ideale droomklanten aantrekken. We werken met vaste WordPress templates & premade branding pakketten en creëren zo jouw unieke look!
Designed by us, custom made for you!
Ben je benieuwd wat er allemaal vooraf ging aan het starten van Studio B? Dat lees je hier.

Wij doen meer dan alleen webdesign

Heb je het idee dat je niet alles uit jouw website haalt? Lukt het je maar niet om je email lijst te laten groeien? Worden je blogs niet gelezen? Soms kun je met een paar kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Wil je hier gelijk mee aan de slag? Op mijn blog schrijf ik regelmatig artikelen over branding & webdesign en het bereiken van jouw ideale klant.
Mijn Ideale Klant Profiel werkboek kun je hier overigens gratis downloaden.

Samenwerken? Weet dan dit:

Ik ben enorm perfectionistisch als het aankomt op webdesign. Rusten doe ik niet voordat het voor jou 100% perfect is. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van online marketing en ik help je graag om ook hier succesvol in te worden.
Als ik niet achter mijn laptop zit kun je me vinden in de Zweedse natuur; dwalend door het bos of aan de rivier met onze twee teckels. Geluk vind ik in kleine dingen; met een kopje koffie op de bank een Netflix serie kijken, een sterrenhemel op een heldere nacht, samen met mijn lief muziek luisteren.
Naast jou helpen met het starten of groeien van jouw online onderneming, hoop ik je ook te inspireren om simpel te leven; we hebben namelijk niet veel nodig om gelukkig te zijn.
Heb je nog vragen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of naar hi@studioboerebach.nl. Ik zou het geweldig vinden om meer te weten te komen over jouw dromen en doelen!